Kil 2012


Tomma rum > Kil 2012 > Tomma Rum i Kil – The End. Tack!

Tomma Rum i Kil – The End. Tack!

Nu är det här, slutet på Tomma Rum i Kil. De sista konstnärerna har åkt, slakteriet är städat, lägenheterna med och det är min sista kväll i Kil. För mig känns det både vemodigt och fullständigt varmt och tillfredsställt. Det har varit en fantastisk sommar! Jag är så nöjd med hur den blev och för att jag har fått arbeta som projektledare för Tomma Rum i Kil.

Stort tack till alla konstnärer som varit här och gjort fascinerande och spännande konst. Det har varit härligt att lära känna er alla och att hela tiden möta nya konstnärer som anlänt och kastat sig in i projektet. Det har varit fint att se nya samarbeten och vänskaper formas och ett nöje att tillsammans med er arbeta för de gemensamma utställningarna och arrangemangen. Tack för alla trevliga middagar och kvällar med er också.
Extra mycket av en eloge till de veckoansvariga som tagit emot nya deltagare, delat ut nycklar och hållit ordning på allt. Det hade inte gått utan er. Så hurra för Carolina Ljungström, Britta Tegby Frisk, Stina Kajaso, Jonas Gazell, Ossian Eckerman, Patrycja Pajak och Anna Pajak!

Tack till alla på Kils kommun som arbetat eller hjälpt oss med projektet. Särskilt till Anna Åberg och Elisabeth Lundqvist. Och till Thorleif, Olga, Kenneth, Roger, Leif, Bengt, Janne, Lena, Ida, Kerstin och alla på Bibblan och på KilArena. Och till alla er andra på kommunen!

Tack till Pontus, Elina och Robbin, våra fina sommarjobbare!

Dessutom har vi fått hjälp och vänskap från privatpersoner, föreningar och företag. T ex  från Ingrid, Marianne, Henric, Helena, Lisbeth och Mia. Vilket välkomnande ni givit oss! Tack till alla på Solareturen, på Kilsbostäder och i Fåreningen. Tack till Hallqvist Återvinning, Studieförbundet vuxenskolan, Jobbcenter, Greeks Handelsträdgård, Järnvägscaféet, Affärstryck i Kil, Kils Trä- och Byggvaror, Kils Slakteri, Konsum Värmland, Bilmecano och Kils Bryggeri. Tack till referensgruppen; Janne, Stefan, Josefin, Jörgen och Oskar. Tack till Kils Kulturförening!

Många, många fler har varit involverade och på olika sätt hjälpt oss i sommar. Ha överseende med denna trötta post-projekt-hjärna. Ni är alla uppskattade!

Ett sista hurra för Kil! Tack till alla er som varit hjälpsamma, vänliga och nyfikna. Närmare 2000 personer besökte Tomma Rums öppna lördagar eller droppade in under veckorna. Hoppas att det intresset för konst fortsätter även när Tomma Rum lämnat orten.

På återseende!
Anna Lidberg

Här får ni en bildkavalkad från de sista veckorna.

Här är jag och Albert, Jag är TommaRum-glad.

Ossian Eckerman

Middag hos Henric Erntsson

Paradworkshop

Art Spectaculo

Marianne från Ullibruk och Fåreningen låter besökare testa på tovning

Albert Olin

Linn Björklunds tomater mognade

Mikael Lindahl

Carl Heden

Amanda Karlsson

Daniel Torarp

Karin Bäckström, Jon Perman

Ramzi Johansson

 

Workshop-dagen 13/8

Bilder från workshop-dagen där jag själv, Linnea Pettersson, Jonas Gazell, Marianne Andersson och Nils Sandström arbetade kring konstnärliga processer med lärare från Kil.

Tack för en bra dag!

 

Jan Aspen

Sofia Calizaya Malygina och Linn Ragnarsson

Kim Ekberg

Kil-hela-veckan-paraden 13/8

Anna Åberg och Mikael Johansson under Kils 40årsfirande. Tomma Rum blev också tackade för sin tid i Kil.

Anna Pajak på lokala puben Killingen efter sista vernissaget. Ös.

Bilder från städningen, med tekniken ”norskt tokröj”

Daniel och Ossian åker

Tomt igen

Hejdå !

 

Kommentarer inaktiverade.