Kil


Tomma rum > Kil > Midsommar osv.

Midsommar osv.

Vi firade en tjusig midsommar pĂ„ en av dom gröna gĂ„rdarna i ”grĂ€nderna”, nĂ€rmare bestĂ€mt utanför OdlargrĂ€nd 34. Ett dignande knytkalas-bord med typisk, och mindre typisk midsommarmat. KvĂ€llen fortsatte sedan med studsmatta, tipspromenad, fotboll och dans fram i gryningen.

Hela Tomma Rum-gÀnget vill ocksÄ skicka ett stort tack till vÄr granne Iréne som lyst upp vÄr tillvaro med glada budskap, varma filtar och en fantastisk kaffehörna vid Gröna grÀnd 1.

Foto: Midsommar!

Efter midsommarhelgen har de konstnÀrliga processerna fÄtt ny fart och det börjar mÀrkas att det drar ihop sig mot invigninsvernissage i slakteriet. För mig personligen, som suttit och arbetat i slakteriet sedan en dryg vecka tillbaka, kÀnns det hÀrligt att Àntligen kÀnna att man Àr lÄngt ifrÄn ensam i arbetet att utforska, och skapa i, vÄra enorma lokaler.

Alla Kilsbor, VÀrmlÀnningar samt sjÀlvklart alla andra med vÀgarna förbi Àr varmt vÀlkomna att kolla in hur lÄngt vi kommit i vÄra processer (och vad vi hittat pÄ) i slakteriet pÄ lördag, 30 juni mellan 12 och 18.

Hoppas vi ses pÄ lördag!

/ Inez

Comments are closed.