Kil


Tomma rum > Kil > Midsommar osv.

Midsommar osv.

Vi firade en tjusig midsommar på en av dom gröna gårdarna i ”gränderna”, närmare bestämt utanför Odlargränd 34. Ett dignande knytkalas-bord med typisk, och mindre typisk midsommarmat. Kvällen fortsatte sedan med studsmatta, tipspromenad, fotboll och dans fram i gryningen.

Hela Tomma Rum-gänget vill också skicka ett stort tack till vår granne Iréne som lyst upp vår tillvaro med glada budskap, varma filtar och en fantastisk kaffehörna vid Gröna gränd 1.

Foto: Midsommar!

Efter midsommarhelgen har de konstnärliga processerna fått ny fart och det börjar märkas att det drar ihop sig mot invigninsvernissage i slakteriet. För mig personligen, som suttit och arbetat i slakteriet sedan en dryg vecka tillbaka, känns det härligt att äntligen känna att man är långt ifrån ensam i arbetet att utforska, och skapa i, våra enorma lokaler.

Alla Kilsbor, Värmlänningar samt självklart alla andra med vägarna förbi är varmt välkomna att kolla in hur långt vi kommit i våra processer (och vad vi hittat på) i slakteriet på lördag, 30 juni mellan 12 och 18.

Hoppas vi ses på lördag!

/ Inez

Comments are closed.